Invitado Especial
Colaboraciones puntuales de amigos de PlanetaJupiter

Os presentamos al invitado especial de PlanetaJupiter de esta quincena: Se trata de Marc Miret, periodista deportivo radiofónico de Radio Marca Barcelona y de Sants 3 Ràdio. Anteriormente había colaborado en las emisoras de 7deRàdio y Radio Ateneu del Clot, entre otros medios.

CUIDEM ALLÒ QUE ÉS NOSTRE

Ara que el futbol s'ha allunyat de les places i dels carrers. Ara que no es pot utilitzar una paret com a porteria. Ara que cada cop hi han menys espais on poder col·locar unes motxilles al terra que facin de pals ficticis, d'una porteria imaginària, on poder discutir si és gol o no quan la pilota passa per sobre d'aquell nen menut que li toca jugar sempre de porter.  Ara que cada cop hi ha menys futbol de carrer, no deixem de cuidar allò nostre i proper.

Els clubs que formen part del futbol català són alguna cosa més que entitats amb gent practicant un esport. Tot ells amaguen una història al darrera, una filosofia i uns valors representatius d'un districte, d'una ciutat o d'un poble. Només cal que ens hi preocupem, queparlem amb els més veterans i ens expliquin històries, que agafem de la mà als nostres fills/es, néts/es o cosins/es i els comencem a integrar al club del qual tinguem un sentiment de pertinença. Cal intentar que els joves del voltant s'interessin, involucrar els comerços propers i exigir a les institucions pertinents allò que creiem just i necessari. Cal recordar que el futbol, en el sentit més pur del terme, és de la gent. I sense aquesta, el futbol no existiria. 

Donem-li valor i estimem-lo. Si descuidem el futbol que es juga al costat de casa cada cap de setmana, perdrem un valor cultural i identitari i, per a tots aquells que estimem aquest esport, ens sentirem una mica més buits.

Marc Miret
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información X Cerrar


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method Error::shutdown_handler() in /home/songoku/public_html/web-PJ5/fuel/core/bootstrap.php:38 Stack trace: #0 [internal function]: {closure}() #1 {main} thrown in /home/songoku/public_html/web-PJ5/fuel/core/bootstrap.php on line 38